Ehostus

Oikeanlainen ehostus häivyttää ja korostaa juuri oikeita asioita tuoden parhaat piirteesi esiin. Ammattilaiselta saat myös arvokkaita vinkkejä kotiin viemisiksi, joiden avulla persoonallisen ilmeen loihtiminen onnistuu myös kotioloissa. Käytämme Sansassa ainoastaan luonnonkosmetiikkaa!

Päivämeikki

  • 60 min - 60€

Päivämeikki on lähtökohtaisesti hillitty meikki, joka korostaa luonnollista kauneuttasi ja tuo esiin kauniit piirteesi. Päivämeikki näyttää hehkuvan kauniilta päivänvalossa eikä ilmeesi ole ylimeikatun oloinen.

Iltameikki

  • 80 min - 75€

Iltameikin luomisessa vain mielikuvitus on rajana, ja se voi olla juuri niin sähäkkä kuin haluat olla. Iltameikin sävyt ovat syvemmät ja se kestää vaikka läpi tanssintäyteisen yön.

Koemeikki

  • 30 min - 30€

Haluamme varmistua, että koet olosi mahdollisimman hyväksi ja itsevarmaksi tärkeänä päivänäsi. Tästä syystä suosittelemmekin koemeikkiä ennen varsinaista meikkiä. Asiantuntijan kanssa voit valita tarkoin oikeat sävyt ja tyylin, ja astella tärkeään hetkeen täynnä itseluottamusta.

Häämeikki

  • 80 min - 80€

Onnellinen ihminen on kaunis ihminen! Elämän yhtenä ikimuistoisimpana päivänä on kuitenkin ihana antautua ammattilaisen ehostettavaksi, jotta voi keskittyä täysin nauttimaan päivästä. Oikeanlainen juhlameikki kestää salamien välkkeen ja jopa onnen kyyneleet.