Kasvohoidot

Hyvinvoiva ja kaunis iho on muutakin kuin ilo silmälle. Se on hyvinvointiteko itselle, onhan iho ihmisen suurin elin. Niin kuin kehomme, myös ihomme ovat ainutlaatuisia ja kaipaavat yksilöllistä huolenpitoa eri aikoina. Mikäli kaipaat neuvoa, ammattilaisemme auttavat sinua ilomielin valitsemaan ihosi tarpeita vastaavan hoidon. Toteutat sitten säännöllistä ihonhoitorutiinia tai haluat hetken hemmotteluhetken tunnelmallisessa hoitolassamme, olet lämpimästi tervetullut osaaviin käsiimme.

Winter Choco Delux

 • 90 min - 99€

Herkullisin vuodenaika on täällä! Talven kunniaksi julkaisemme sesonkihoidon Winter Choco Deluxin, joka vie takuuvarmasti talven ihmemaailmaan ja pyyhkii stressin hetkeksi mielestä! Tämä herkullinen ihanuus on hemmotteluhoito niin jaloille kuin kasvoille. Hoito alkaa jalkojen kuorinnalla, jonka jälkeen jalkanaamio saa rauhassa kosteuttaa jalkojasi. Seuraavaksi kasvosi saavat nauttia lämpimästä suklaakuorinnasta sekä ihanan rentouttavasta kasvohieronnasta. Kasvojen hemmottelu jatkuu vielä suklaisella naamiolla. Rentoutushetken kruunaa pieni jalkahieronta sekä ravitsevat kasvojen loppuvoiteet.

Puhdistava kasvohoito

 • 60 min - 75€

Puhdistava kasvohoito on todellinen ihosi raikastus. Hoidon teho perustuu tehokkaan kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja ihoa hellivän naamion yhteisvaikutukseen. Hoito viimeistellään laadukkailla ja luonnonmukaisilla voiteilla, jonka jälkeen ihosi suorastaan hehkuu puhtautta ja raikkautta.

Rentouttava kasvohoito

 • 60 min - 75€

Jokainen ihotyyppi kaipaa kosteutta voidakseen hyvin. Sansan Rentouttava kasvohoito on hyvin kosteuttava ja hoidon avulla saat ihoosi elinvoimaa, jota se tarvitsee. Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja jatkuu ihon kuorinnalla. Tätä seuraa rentouttava kasvohieronta ja ihoa kosteuttava naamio. Täydentämään ihosi hyvinvointia, hoito viimeistellään laadukkailla ja luonnonmukaisilla voiteilla.

Täydellinen kasvohoito

 • 90 min - 95€

Tämä hoitokokonaisuus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kaiken hyvän samassa paketissa! Kokonaisvaltainen kasvohoito pitää sisällään kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, jota seuraa ihanasti rentouttava kasvojen hieronta. Tämän jälkeen ihosi on valmis vastaanottamaan hellivän herkullisen naamion. Hoitokokonaisuuden kruunaa vielä tehokosteuttavat voiteet. Hoidon jälkeen ihosi kiittää terveellä hehkullaan saamastaan huomiosta!

Nuorten ihonpuhdistus, alle 20v.

 • 45 min - 65€

Nuoruus on ihanaa aikaa, mutta ajoittain nuoruuteen liittyvät hormonaaliset muutokset saattavat näkyä myös ihossa. Tällöin asiantuntijamme auttaa mielellään ihoa voimaan paremmin muutoksessa. Nuorten ihonpuhdistus pitää sisällään alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan, höyrytyksen sekä mekaanisen puhdistuksen ja hoitavan naamion. Lopuksi kasvoille levitetään ravitsevat voiteet hoidon tueksi.

Pikakasvohoito

 • 30 min - 45€

Pikakasvohoito on kiireisen arjen pelastus! Tarjoa itsellesi pieni kasvojesi hemmotteluhetki, joka piristää yllättävän kokonaisvaltaisesti. Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, herkullisen ihanan kuorinnan, ylellisen tuntuisen naamion sekä hoidon viimeistelee ravitsevat voiteet. Ja niin arki voi jatkua astetta hehkeämpänä.

Miesten kasvohoito

 • 60 min - 75€

Kaunis ja hyvinvoiva iho on myös miesten oikeus. Kasvohoito kuorii ja puhdistaa ihon pitkäksi aikaa. Puhdas iho on myös vastaanottavaisempi hoitotuotteille ja pitää ihon pidempään kosteutettuna. Voit valita hoidon yhteydessä joko kasvojen puhdistuksen tai rentouttavan kasvohieronnan.

Sansa Gua Sha kasvohoito

 • 55 min - 89€
 • 85 min - 109€

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sansan oma Gua Sha tekniikkaan pohjautuva kasvohoito on kokonaisvaltaisen rentouttava elämys. Kasvohoito alkaa meikin poistolla. Tämän jälkeen hoitaja aloittaa varsinaisen Gua Sha kasvohieronnan, jossa käytetään kasvoille sopivaa hierontaöljyä. Itse hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha lastalla. Tuloksena on kiinteämpi, heleämpi ja elastisempi kasvojen iho. Juonteet ja rypyt silottuvat ja kasvonpiirteet terävöityvät. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään raikastava kasvomaski, jonka vaikuttaessa hoitaja hieroo käsiäsi. Kun maski on poistettu, kasvoillesi sekä silmien ja huulten alueelle levitetään Gua Sha rullaa käyttäen kosteuttava voide. Tämän kasvojasi uudistavan hoidon viimeistelee rentouttava itämainen päähieronta.

Silmänympärysihon erikoishoito

 • 30 min - 30€

Herkkä silmänympärysiho kaipaa erityisen hellää hoitoa. Oikeanlainen hoito auttaa myös ylläpitämään nuorekkuutta katseessa. Tämä erikoishoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, silmänympärysihon naamion, silmänympärysihon hieronnan sekä ravitsevan voiteen. Lopputuloksena on kiinteämpi ja samettisen pehmeä iho, todellinen ilo silmälle!

Täydellinen kasvohoito & käsien hemmotteluhoito

 • 120 min - 110€

Tämä hoitokokonaisuus on sinulle, kun haluat täydellisen hemmottelevaa hoitoa päästä sormenpäihin! Kokonaisvaltainen kasvohoito pitää sisällään kuorinnan, ihon höyrytyksen, ihon mekaanisen puhdistuksen, jota seuraa ihanasti rentouttava kasvojen hieronta. Tämän jälkeen ihosi on valmis vastaanottamaan hellivän herkullisen naamion. Kasvohoidon kruunaa vielä tehokosteuttavat voiteet. Hemmottelu jatkuu käsiesi hoidolla. Käsittely alkaa käsien kuorinnalla ja etenee kynsien sekä kynsinauhojen käsittelyyn. Seuraavaksi kyntesi saavat kauniin värin valitsemallasi kynsilakalla. Lopuksi käsillesi levitetään vielä ravitseva naamio sekä kosteuttava voide.

Selän ihonpuhdistus

 • 60 min - 75€

Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa paikallisia epäpuhtauksia, joista selän alue on tyypillinen. Selän ihonpuhdistus etenee alkupuhdistuksesta ihon kuorinnan ja höyrytyksen kautta mekaaniseen puhdistukseen ja lopuksi iho saa suojakseen rauhoittavat ja ravitsevat voiteet.

Ihoanalyysi

 • 15 min - 25€

Oma iho kulkee aina mukana, mutta oman ihotyypin tietäminen ei ole itsestäänselvyys. Iho ja sen tarpeet vaihtelevat myös iän ja elämäntilanteiden myötä. Me Sansassa autamme mielellämme oman ihotyypin määrittelyssä. Analyysin avulla saat arvokkaita neuvoja, minkälaisilla hoidoilla ja kotihoitotuotteilla ihosi voi parhaiten. Tämän jälkeen tuotteiden valitseminen itselle tuntuu paljon yksinkertaisemmalta.

Kasvohoidon yhteydessä päähieronta

 • 15 min - 19€

Mikä voikaan olla rentouttavampaa kuin päähieronta! Anna itsellesi lupa nauttia pieni hetki hoidon jälkeen kosmetologimme osaavissa käsissä ja tunne, miten pienillä hetkillä voi lisätä omaa hyvinvointia.