Kasvohoidot

Hyvinvoiva ja kaunis iho on muutakin kuin ilo silmälle. Se on hyvinvointiteko itselle, onhan iho ihmisen suurin elin. Niin kuin kehomme, myös ihomme ovat ainutlaatuisia ja kaipaavat yksilöllistä huolenpitoa eri aikoina. Mikäli kaipaat neuvoa, ammattilaisemme auttavat sinua ilomielin valitsemaan ihosi tarpeita vastaavan hoidon. Toteutat sitten säännöllistä ihonhoitorutiinia tai haluat hetken hemmotteluhetken tunnelmallisessa hoitolassamme, olet lämpimästi tervetullut osaaviin käsiimme.

Balinese Flowers Ritual

  • 20 min - 60€

Tämä Balin kauneudenhoitorituaaleista ja tuoksumaailmasta inspiraationsa saanut hoito on täydellinen tutustumishoito Cinq Mondes:n lumoavaan sarjaan. Trooppisten kukkien tehoaineet sekä hierovat liikkeet auttavat tuomaan esiin ihosi terveen hehkun ja luonnollisen kauneuden. Hoito pitää sisällään rentouttavan alkupuhdistuksen ja kuorinnan yhdistelmän, ihosi tarpeisiin räätälöidyn naamion sekä kasvojesi kaipaamat hoitotuotteet. Tämä vähän aikaa vievä hoito on äärimmäisen rentouttava ihosi hyvinvointihetki. Tule nauttimaan hoidosta erikseen tai yhdistä se osaksi laajempaa hoitokokonaisuutta.

Five Balinese Flowers Ritual

  • 50 min - 95€

Tämä Balin kauneudenhoitorituaaleista ja tuoksumaailmasta inspiraationsa saanut Cinq Mondes -hoito vie sinut hetkeksi tropiikkiin yhdistäen korkealaatuisen kasvohoidon sekä rentouttavan hoitoelämyksen. Viiden eksoottisen kukan ja hedelmien tehoaineiden yhdistelmä syväpuhdistaa ihon hellävaroen sekä tuo esiin ihon kauniin, terveen hehkun. Hoito alkaa alkutervehdyksellä, joka saattelee sinut aistikkaalle elämysmatkalle. Hoito pitää sisällään ihon alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, sekä ihotyypin mukaisen kuorinnan. Tämän jälkeen saat nauttia mieltä herättelevästä energiapisteiden hieronnasta sekä rentouttavasta kasvohieronnasta. Ihoasi hellivän naamion aikana rentoutumisen viimeistelee niska-ja hartiaseudun hieronta sekä ravitsevat loppuvoiteet.

Puhdistava kasvohoito

  • 60 min - 75€

Puhdistava kasvohoito on todellinen ihosi raikastus. Hoidon teho perustuu kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen ja ihoa hellivän naamion yhteisvaikutukseen. Hoito viimeistellään laadukkailla ja luonnonmukaisilla voiteilla, jonka jälkeen ihosi suorastaan hehkuu puhtautta ja raikkautta.

Nuorten ihonpuhdistus, alle 20v.

  • 45 min - 65€

Nuoruus on ihanaa aikaa, mutta ajoittain nuoruuteen liittyvät hormonaaliset muutokset saattavat näkyä myös ihossa. Tällöin asiantuntijamme auttaa mielellään ihoa voimaan paremmin muutoksessa. Nuorten ihonpuhdistus pitää sisällään alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan, höyrytyksen sekä mekaanisen puhdistuksen ja hoitavan naamion. Lopuksi kasvoille levitetään ravitsevat voiteet hoidon tueksi.

Miesten kasvohoito

  • 60 min - 75€

Kaunis ja hyvinvoiva iho on myös miesten oikeus. Kasvohoito kuorii ja puhdistaa ihon pitkäksi aikaa. Puhdas iho on myös vastaanottavaisempi hoitotuotteille ja pitää ihon pidempään kosteutettuna. Voit valita hoidon yhteydessä joko kasvojen puhdistuksen tai rentouttavan kasvohieronnan.

Silmänympärysihon erikoishoito

  • 30 min - 30€

Herkkä silmänympärysiho kaipaa erityisen hellää hoitoa. Oikeanlainen hoito auttaa myös ylläpitämään nuorekkuutta katseessa. Tämä erikoishoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, silmänympärysihon naamion, silmänympärysihon hieronnan sekä ravitsevan voiteen. Lopputuloksena on kiinteämpi ja samettisen pehmeä iho, todellinen ilo silmälle!

Täydellinen kasvohoito & käsien hemmotteluhoito

  • 120 min - 110€

Tämä hoitokokonaisuus on sinulle, kun haluat täydellisen hemmottelevaa hoitoa päästä sormenpäihin! Kokonaisvaltainen kasvohoito pitää sisällään kuorinnan, ihon höyrytyksen, ihon mekaanisen puhdistuksen, jota seuraa ihanasti rentouttava kasvojen hieronta. Tämän jälkeen ihosi on valmis vastaanottamaan hellivän herkullisen naamion. Kasvohoidon kruunaa vielä tehokosteuttavat voiteet. Hemmottelu jatkuu käsiesi hoidolla. Käsittely alkaa käsien kuorinnalla ja etenee kynsien sekä kynsinauhojen käsittelyyn. Seuraavaksi kyntesi saavat kauniin värin valitsemallasi kynsilakalla. Lopuksi käsillesi levitetään vielä ravitseva naamio sekä kosteuttava voide.

Selän ihonpuhdistus

  • 60 min - 75€

Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa paikallisia epäpuhtauksia, joista selän alue on tyypillinen. Selän ihonpuhdistus etenee alkupuhdistuksesta ihon kuorinnan ja höyrytyksen kautta mekaaniseen puhdistukseen ja lopuksi iho saa suojakseen rauhoittavat ja ravitsevat voiteet.

Ihoanalyysi

  • 15 min - 25€

Oma iho kulkee aina mukana, mutta oman ihotyypin tietäminen ei ole itsestäänselvyys. Iho ja sen tarpeet vaihtelevat myös iän ja elämäntilanteiden myötä. Me Sansassa autamme mielellämme oman ihotyypin määrittelyssä. Analyysin avulla saat arvokkaita neuvoja, minkälaisilla hoidoilla ja kotihoitotuotteilla ihosi voi parhaiten. Tämän jälkeen tuotteiden valitseminen itselle tuntuu paljon yksinkertaisemmalta.

Kasvohoidon yhteydessä päähieronta

  • 15 min - 19€

Mikä voikaan olla rentouttavampaa kuin päähieronta! Anna itsellesi lupa nauttia pieni hetki hoidon jälkeen kosmetologimme osaavissa käsissä ja tunne, miten pienillä hetkillä voi lisätä omaa hyvinvointia.