Kasvohoidot

Hyvinvoiva ja kaunis iho on muutakin kuin ilo silmälle. Se on hyvinvointiteko itselle, onhan iho ihmisen suurin elin. Niin kuin kehomme, myös ihomme ovat ainutlaatuisia ja kaipaavat yksilöllistä huolenpitoa eri aikoina. Mikäli kaipaat neuvoa, ammattilaisemme auttavat sinua ilomielin valitsemaan ihosi tarpeita vastaavan hoidon. Toteutat sitten säännöllistä ihonhoitorutiinia tai haluat hetken hemmotteluhetken tunnelmallisessa hoitolassamme, olet lämpimästi tervetullut osaaviin käsiimme.

Sansan puhdistava kasvohoito

 • 60 min - 75€

Puhdistava kasvohoito on todellinen ihosi raikastus. Hoidon teho perustuu tehokkaan AHA-happokuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja ihoa hellivän naamion yhteisvaikutukseen. Kosmetologimme valitsee ihotyyppisi mukaan joko syötävän ihanan raakasuklaanaamion tai ylellisen kultanaamion. Hoidon jälkeen ihosi suorastaan hehkuu puhtautta ja raikkautta.

Sansan rentouttava kasvohoito

 • 60 min - 75€

Jokainen ihotyyppi kaipaa kosteutta voidakseen hyvin. Sansan rentouttava kasvohoito on hyvin kosteuttava ja hoidon avulla saat ihoosi elinvoimaa, jota se tarvitsee. Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja jatkuu ihon kuorinnalla. Tätä seuraa rentouttava kasvohieronta ja ihoa kosteuttava naamio. Täydentämään ihosi hyvinvointia, hoito viimeistellään laadukkailla ja luonnonmukaisilla voiteilla.

Sansan Täydellinen kasvohoito

 • 90 min - 95€

Tämä hoitokokonaisuus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kaiken hyvän samassa paketissa! Kokonaisvaltainen kasvohoito pitää sisällään tehokkaan, mutta hellävaraisesti kuorivan AHA-happokuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen, jota seuraa ihanasti rentouttava kasvojen hieronta. Tämän jälkeen ihosi on valmis vastaanottamaan hellivän herkullisen naamion. Hoitokokonaisuuden kruunaa vielä tehokosteuttava seerumi. Hoidon jälkeen ihosi kiittää terveellä hehkullaan saamastaan huomiosta! Hoito kestää noin 90min.

Gua Sha kasvohoito

 • 55 min - 89€
 • 85 min - 109€

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sansan Gua Sha kasvohoito alkaa meikin poistolla. Tämän jälkeen hoitaja aloittaa varsinaisen Gua Sha kasvohieronnan, jossa käytetään kasvoille sopivaa hierontaöljyä. Itse hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha lastalla. Tuloksena on kiinteämpi, heleämpi ja elastisempi kasvojen iho. Juonteet ja rypyt silottuvat ja kasvonpiirteet terävöityvät. Hieronnan jälkeen kasvoillesi levitetään raikastava kasvomaski, jonka vaikuttaessa hoitaja hieroo käsiäsi. Kun maski on poistettu, kasvoillesi sekä silmien ja huulten alueelle levitetään Gua Sha rullaa käyttäen kosteuttava voide. Tämän kasvojasi uudistavan hoidon viimeistelee rentouttava itämainen päähieronta.

Sansan Miesten kasvohoito

 • 60 min - 75€

Kaunis ja hyvinvoiva iho on myös miesten oikeus. Kasvohoito kuorii ja puhdistaa ihon pitkäksi aikaa. Puhdas iho on myös vastaanottavaisempi hoitotuotteille ja pitää ihon pidempään kosteutettuna. Voit valita hoidon yhteydessä joko kasvojen puhdistuksen tai rentouttavan kasvohieronnan.

Sansan Nuorten ihonpuhdistus, alle 20v.

 • 45 min - 65€

Nuoruus on ihanaa aikaa, mutta ajoittain nuoruuteen liittyvät hormonaaliset muutokset saattavat näkyä myös ihossa. Tällöin asiantuntijamme auttaa mielellään ihoa voimaan paremmin muutoksessa. Nuorten ihonpuhdistus pitää sisällään alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan, höyrytyksen sekä mekaanisen puhdistuksen. Lopuksi kasvoille levitetään ravitsevat voiteet hoidon tueksi.

Sansan Pikakasvohoito 30 min

 • 30 min - 45€

Pikakasvohoito on kiireisen arjen pelastus! Tarjoa itsellesi pieni kasvojesi hemmotteluhetki, joka piristää yllättävän kokonaisvaltaisesti. Hoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, herkullisen ihanan raakasuklaakuorinnan, ylellisen tuntuisen naamion sekä hoidon viimeistelee ravitsevat voiteet. Ja niin arki voi jatkua astetta hehkeämpänä.

Sansan Silmänympärysihon erikoishoito

 • 30 min - 30€

Herkkä silmänympärysiho kaipaa erityisen hellää hoitoa. Oikeanlainen hoito auttaa myös ylläpitämään nuorekkuutta katseessa. Tämä erikoishoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, silmänympärysihon naamion, silmänympärysihon hieronnan sekä ravitsevan voiteen. Lopputuloksena on kiinteämpi ja samettisen pehmeä iho, todellinen ilo silmälle!

Sansan Ihoanalyysi

 • 15 min - 25€

Oma iho kulkee aina mukana, mutta oman ihotyypin tietäminen ei ole itsestäänselvyys. Iho ja sen tarpeet vaihtelevat myös iän ja elämäntilanteiden myötä. Me Sansassa autamme mielellämme oman ihotyypin määrittelyssä. Analyysin avulla saat arvokkaita neuvoja, minkälaisilla hoidoilla ja kotihoitotuotteilla ihosi voi parhaiten. Tämän jälkeen tuotteiden valitseminen itselle tuntuu paljon yksinkertaisemmalta.

Sansan Selän ihonpuhdistus

 • 30 min - 40€

Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa paikallisia epäpuhtauksia, joista selän alue on tyypillinen. Selän ihonpuhdistus etenee alkupuhdistuksesta ihon kuorinnan ja höyrytyksen kautta mekaaniseen puhdistukseen ja lopuksi iho saa suojakseen rauhoittavat ja ravitsevat voiteet.

Sansan Täydellinen kasvohoito & käsien hemmotteluhoito

 • 110 min - 105€

Tämä hoitokokonaisuus on sinulle, kun haluat täydellisen hemmottelevaa hoitoa päästä sormenpäihin! Kokonaisvaltainen kasvohoito pitää sisällään tehokkaan, mutta hellävaraisesti kuorivan AHA-happokuorinnan, ihon höyrytyksen, ihon mekaanisen puhdistuksen, jota seuraa ihanasti rentouttava kasvojen hieronta. Tämän jälkeen ihosi on valmis vastaanottamaan hellivän herkullisen naamion. Kasvohoidon kruunaa vielä tehokosteuttava seerumi. Hemmottelu jatkuu käsiesi hoidolla. Käsittely alkaa käsien kuorinnalla ja etenee kynsien sekä kynsinauhojen käsittelyyn. Seuraavaksi kyntesi saavat kauniin värin valitsemallasi kynsilakalla. Lopuksi käsillesi levitetään vielä ravitseva naamio sekä kosteuttava voide.

Kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien kestovärjäys

 • 15 min - 22€

Kasvohoidon jälkeen olo on ihanan raikas ja iho hehkuu puhtautta. Usein tekisi mieli jatkaa meikittä oloa pidempäänkin! Ripsien ja kulmien kestovärjäys tuo kasvojesi kauniit piirteet esiin ja vaikutelma on huoliteltu vuorokauden ympäri.

Kasvohoidon yhteydessä päähieronta

 • 15 min - 19€

Mikä voikaan olla rentouttavampaa kuin päähieronta! Anna itsellesi lupa nauttia pieni hetki hoidon jälkeen kosmetologimme osaavissa käsissä ja tunne, miten pienillä hetkillä voi lisätä omaa hyvinvointia.