Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot ovat hoitolassamme laitteilla tehtäviä kasvohoitoja, jotka tuovat näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Erikoiskasvohoidot hoitavat kasvojen ihoa syvältä ja tulokset todella näkyvät. Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla sekä kosmetologimme laatimalla kotihoitosuunnitelmalla. Kosmetologimme opastavat löytämään juuri sinun ihosi tarpeisiin parhaiten soveltuvat kotihoitotuotteet, jotka tukevat hoitotulosten pitkäkestoisuutta. Hoidot ovat rentouttavia ja miellyttäviä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Ultraäänikasvohoito

  • 75 min - 90€

Ultraääni on kivuton ja tehokas hoitomuoto, josta hyötyvät hyvin monenlaiset ihotyypit. Oli sitten tavoitteena ikääntyvän ihon uusiutumisprosessi, epäpuhtaan ihon pudistus, couperosa tai herkän ihon tasapainoittaminen ja vahvistaminen, voi ultraäänihoidosta löytyä erinomainen hoitovaihtoehto, jonka vaikutuksista ihosi kiittää pitkään. Hoidon on tarkoitus olla rentouttava ja miellyttävä elämys, ja rentoutuminen alkaakin jo tunnelmalliseen hoitolaan saavuttuasi. Itse hoito alkaa aina ihon puhdistuksella. Tämän jälkeen kosmetologi tekee ihoanalysin ja valitsee oikean hoito-ohjelman, jota seuraa itse hoidon toteutus ultraäänilaitteella. Laitehoidon jälkeen kasvoille levitetään ihotyyppisi mukainen merilevänaamio. Sillä aikaa kun naamio tekee taikojaan ihollesi, saat nauttia hellän rentouttavasta hartiahieronnasta. Hoidon kruunaavat täyteläisen ihanat loppuvoiteet. Monesti parhaan hyödyn saa irti sarjahoitona tehdyistä hoidoista ja ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden.

Timanttihionta

  • 75 min - 90€

Timanttihionta on hoitona erityisen tehokas syväpuhdistaja. Hoito poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa aikaansaaden erityisen kirkkaan sekä tasaisen ihon pinnan. Rasvainen ihotyyppi hyötyy myös siitä, että hoito vähentää ihon talineritystä ja minimoi ihohuokosten kokoa. Timanttihionta on erinomainen valinta epätasaiselle ja arpeutuneelle iholle, ja se myös laskee kasvojen ja silmänympärysalueen turvotusta. Hoidolla saadaan aikaan tehokkaita tuloksia miellyttävällä ja kivuttomalla tavalla. Hoito alkaa rentouttavalla alkupuhdistuksella. Tämän jälkeen kosmetologimme tekee laitehoidon, jossa mahdolliset juonteet, aknearvet ja ihon epäpuhtaat alueet voidaan käydä tehostetusti läpi. Laitehoitoa seuraa ihana, ihotyypin mukainen naamio, jonka ravinteikkaat tehoaineet imeytyvät aktiivisesti ihoon samalla kun voit rentoutua rauhassa. Hoidon viimeistelevät ihotyypin mukaiset loppuvoiteet. Hoitovaikutusta pääset ihailemaan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Kosmetologimme auttaa kuitenkin myös mielellään laatimaan kanssasi hoitosuunnitelman, jossa hoidot toteutetaan sarjahoitona ja osana kokonaisvaltaista ihosi hyvinvointia.