Jalkahoidot

Sanotaan, että hyvinvointi lähtee jaloista. Terveet jalat kantavat meitä paremmin ja askeleemme on kevyempi. Kannattaa siis aika ajoin kiinnittää katse myös omiin jalkoihin.

Levolliset jalat

 • 60 min - 135€

Tässä ainutlaatuisessa hoitokokonaisuudessa yhdistyy Sansan perinteinen jalkahoito Naminan itämaiseen päähierontaan. Jaloista huolehtiminen on osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sansan Perinteisessä jalkahoidossa poistetaan kovettumat, leikataan ja huolletaan kynnet sekä kynsinauhat ja lopuksi jalkoihin hierotaan vielä kosteuttava voide hyvinvoinnin tueksi. Hoito täydentyy Naminan itämaisella päähieronnalla (25 min) joka toteutetaan jalkahoidon aikana ja joka vie rentoutumisen aivan uudelle tasolle. Tämä hoito on todellista nautintoa päästä varpaisiin.

Jalkahoito

 • 60 min - 75€

Tässä jalkahoitokokonaisuudessa on kaikki oleellinen, mitä jalkasi kaipaavat voidakseen hyvin. Hoito pitää sisällään jalkojen kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä kovettumien poiston. Jalkasi saavat nauttia hetken tehokkaasta hieronnasta sekä ravitsevasta voiteesta. Hoito ei sisällä lakkausta, mutta voit aina valita sen erikseen.

Täydellinen jalkahoito

 • 90 min - 85€

Täydellinen jalkahoito sekä hoitaa, että hemmottelee jalkasi pehmeän terveiksi. Hoito pitää sisällään kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä kovettumien poiston. Hoitoon sisältyy ihanalta tuntuva jalkahieronta sekä lopuksi jalkasi ravitaan kosteuttavalla voiteella. Hoidon kruunaa kynsien lakkaus valitsemallasi värillä.

Spa Jalkahoito

 • 105 min - 95€

Spa Jalkahoito on jalkahoidoistamme kokonaisvaltaisin täyden palvelun paketti! Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Seuraavana jatketaan kynsien ja kynsinauhojen käsittelyllä sekä kovettumien poistolla. Jalkojasi hemmotellaan lisäksi hieronnalla, ravitsevalla naamiolla sekä kosteuttavalla voiteella. Hoidon viimeistelee varpaankynsien lakkaus sinulle mieleisellä värillä. Kyllä näitä jalkoja tekeekin mieli esitellä koko maailmalle!

Kovettumien poisto

 • 30 min - 45€

Jalkojen hoito on myös omasta terveydestä huolehtimista. Erittäin kuivat ja kovettuneet jalat kaipaavat ammattilaisen apua. Kovettumien hoitaminen kuntoon on tärkeää siitäkin syystä, ettei jalkoihin pääse syntymään haavaumia, joiden kautta bakteerit pääsevät elimistöön. Ammattilaisemme avulla päästään ennaltaehkäisemään ongelmia ja kotihoitokin on helpompi toteuttaa.

Kovettumien poisto vaativille jaloille

 • 45 min - 60€

Jalkojen hoito on myös omasta terveydestä huolehtimista. Erittäin kuivat ja kovettuneet jalat kaipaavat ammattilaisen apua. Kovettumien hoitaminen kuntoon on tärkeää siitäkin syystä, ettei jalkoihin pääse syntymään haavaumia, joiden kautta bakteerit pääsevät elimistöön. Ammattilaisemme avulla päästään ennaltaehkäisemään ongelmia ja kotihoitokin on helpompi toteuttaa.

Spa Jalkahoito Kestolakkauksella

 • 120 min - 120€

Spa-jalkahoito on jalkahoidoistamme kokonaisvaltaisin täyden palvelun paketti! Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Tämän jälkeen jatketaan kynsien ja kynsinauhojen käsittelyllä sekä kovettumien poistolla. Lisäksi jalkojasi hemmotellaan hieronnalla, ravitsevalla naamiolla sekä kosteuttavalla voiteella. Kruunaa täyden palvelun Spa-jalkahoito varpaankynsien kestolakkauksella ja jalkasi näyttävät upeilta sandaaleissa jopa viikosta toiseen!

Jalkojen kylvetys ja varpaankynsien leikkaus

 • 20 min - 35€

Tämä hoito pitää sisällään ihanan tuntuisen jalkakylvyn sekä varpaankynsien siistimisen.

Varpaankynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä

 • 15 min - 5€

Jalkahoidon jälkeen jalat tuntuvat ihanan sileiltä ja pehmeiltä. Lakatut, kauniit kynnet antavat viimeisen silauksen ja ovat todellinen ilo silmälle.

Kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä

 • 20 min - 30€

Kruunaa jalkahoitosi varpaankynsien kestolakkauksella ja jalkasi näyttävät upeilta sandaaleissa jopa viikosta toiseen!

Kestolakkaus varpaankynsiin

 • 45 min - 55€

Kestolakkausmenetelmä on ehdoton, kun haluat näyttävät ja huolitellut kynnet jopa viikoiksi eteenpäin. Voit valita herkullisen värisistä kestolakoista juuri sinua miellyttävän värin ja ihastuttaa kauniilla kynsilläsi kanssakulkijoita.

Kestolakkaus varpaankynsiin, huolto

 • 60 min - 65€

Kestolakkauksen poisto

 • 20 min - 25€