About Us

“Treat yourself as a queen and you’ll attract a king.”

Osana isompaa hyvinvointikokonaisuutta

Sansa Spa on arvostetun Namina Oy:n sisaryhtiö. Namina tarjoaa itämaisia hyvinvointipalveluita, joita myös Sansa Spassa on tarjolla. Pirteä pikkusisar laajentaa luontevasti palvelutarjontaa kauneudenhoitopalveluihin. Sansa Spa myös jakaa saman arvomaailman, joka rakentuu laadukkaasta palvelusta, yhteisöllisyydestä sekä eri kulttuurien arvostamisesta.

Hemmotteleva keidas

Sansa Spa tarjoaa hemmottelevia itämaisia hierontoja sekä monipuolisia kauneudenhoitopalveluita uniikissa ympäristössä, jossa voit aistia aavikon auringon sekä palan pilvetöntä taivasta keskellä kaupunkimaisemaa. Voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan hoidon tai yhdistää itsellesi mieluisan paketin tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Ammattitaitoista palvelua ja kuplivan iloista tunnelmaa

Me Sansa Spassa koemme, että hyvinvointi on kauneutta. Ammattilaistemme tärkein tehtävä on tuottaa sinulle hyvää oloa ja korostaa luonnollisen kauniita piirteitäsi. Vierailu hoitolassamme on kuin eksoottinen matka, jossa kupliva musiikin rytmi antaa mielikuvitukselle siivet ja tuo hymyn huulillesi. Pysähdy hetkeksi keitaallemme arjen kiireestä ja nauti rauhassa lasillinen virkistävää minttuteetä sekä itämaisia naposteltavia.