Käsihoidot

Käsiä taas käytämme jatkuvasti. Ei siis ihme, että ne ovat aika ajoin kovalla koetuksella. Lämpötilojen vaihtelut sekä jatkuva pesu kuivattaa ja rasittaa ihoa. Kauniit kädet antavat huolitellun vaikutelman, mutta ovat myös osa hyvinvointiamme. Me Sansassa haluamme auttaa sinua voimaan paremmin sormenpäistä varpaisiin, joten älä epäröi kysyä meiltä tarkemmin tarjolla olevista hoidoista.

Syväkosteuttava parafiinihoito rentouttavalla hieronnalla

 • 30 min - 40€

Vuodenaikojen vaihtelut, jatkuva käsien peseminen ja desinfiointiaineet rasittavat ja kuivattavat käsiä. Kätemme altistuvatkin monenlaiselle rasitukselle päivän mittaan. Syväkosteuttava ja lämmittävä parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää muun muassa nivelkipuja. Lopputuloksena on myös sileämpi iho. Lämmittävän vaikutuksen ansiosta hoito sopii erinomaisesti eritoten talviaikaan. Sansa Spa:n rentouttava parafiinihoito alkaa ihon kuorinnalla ja jatkuu parafiininaamiolla. Parafiinin vaikutusaikana saat nauttia rentouttavasta hartia- tai päähieronnasta. Parafiinin poiston jälkeen rentouttava hetki jatkuu vielä hetken käsihieronnan merkeissä.

Käsihoito

 • 45 min - 45€

Kaipaatko käsillesi hellää hoitoa? Tämä hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn, käsien rentouttavan hieronnan sekä ihoa kosteuttavan loppuvoiteen. Tässä hoidossa on kaikki tarpeellinen käsiesi hyvinvoinnin palauttamiseksi. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta, mutta voit aina valita sen erikseen.

Spa-käsihoito

 • 60 min - 65€

Tämä ihana hemmotteluhoito on käsihoidoistamme kokonaisvaltaisin ja näyttää sekä tuntuu taivaallisen ihanalta! Hoito pitää sisällään käsien kuorinnan, kynsien sekä kynsinauhojen käsittelyn, kynsien lakkauksen sinua ilahduttavalla värillä sekä lisäksi käsiä hellivän naamion ja kosteuttavan loppuvoiteen.

Kynsien lakkaus käsihoidon yhteydessä

 • 15 min - 5€

Kynsien lakkaus peruslakalla

 • 20 min - 15€

Oli sitten tulossa juhlat tai haluat piristystä arkeen, kauniisti lakatut kynnet antavat viimeisen silauksen huolitellulle olemukselle. Voit valita värien kirjosta mieleisesi sävyn ja ihastella kauniita kynsiäsi.

Kestolakkaus käsihoidon yhteydessä

 • 25 min - 30€

Kestolakkaus

 • 60 min - 55€

Tiesitkö, että yllättävän useasti ihmiset kiinnittävät katseen ensimmäiseksi käsiin? Kestolakkausmenetelmä on ehdoton, kun haluat näyttävät ja huolitellut kynnet jopa viikoiksi eteenpäin. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan poraa, joten se on hellävarainen omille kynsillesi. Voit valita herkullisen värisistä kestolakoista juuri sinua ihastuttavan värin ja nauttia kauniista kynsistäsi päivä toisensa jälkeen!

Kestolakkaus huolto

 • 90 min - 65€

Kestolakkaus koristeilla tai ranskalaisella manikyyrillä

 • 75 min - 65€

Valitse ihanat koristeet kestolakkauksen yhteydessä ja saat astetta näyttävämmät kynnet. Tai vastaavasti voit valita ranskalaisen manikyyrin, joka on ajattoman tyylikäs vaihtoehto.

Kestolakkaus koristeilla tai ranskalaisella manikyyrillä, huolto

 • 90 min - 75€

Kestolakkauksen poisto

 • 30 min - 30€