Spa & Wine

Arjen luksusta

Oletko koskaan haaveillut, että voisit nauttia hoitolakäyntisi yhteydessä lasillisen kuohuvaa? Sansa Spa Kivistössä tämä arjen pieni luksus on mahdollista. Uskomme luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja tämän lisäksi haluamme tuottaa iloa palvelumme muilla yksityiskohdilla ja toivomme, että vierailu hoitolassamme on asiakkaillemme kokonaisvaltainen elämys. Haluamme, että vieraillessaan meillä, jokainen asiakkaamme tuntee olonsa hemmotelluksi ja saa ansaitsemansa tauon kiireen keskellä.

Virkistyspäivä Sansassa

Sansan lumoava ympäristö ja monipuoliset palvelut tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisille ryhmille ikimuistoisen tilaisuuden järjestämiseen. Oli suunnitelmissa sitten yrityksen virkistyspäivä, polttarit, baby showerit tai vaikka tyttöjen ilta, niin toivotamme ryhmäsi lämpimästi tervetulleeksi virkistäytymään Sansan keitaalle. Hoidamme halutessanne myös ruoat paikan päälle ja toki muu oheisohjelma järjestyy kauttamme. Ota rohkeasti yhteyttä meihin asiakaspalvelu@sansaspa.fi ja lähdetään suunnittelemaan tilaisuuttanne tarkemmin.

Terassi on avoinna

Mitä jos pistäytyisitkin vain hetkeksi aurinkoiselle terassillemme nauttimaan laadukkaasta luomuviinistä ja seuraamaan ohikiitäviä arjen hetkiä. Juomavalikoimamme on huolella valittu ja listalta löytyy varmasti mieluinen vaihtoehto juuri sinun hetkeesi. Tervetuloa rentoutumaan!