Käsi- ja jalkahoidot

Sanotaan, että hyvinvointi lähtee jaloista. Terveet jalat kantavat meitä paremmin ja askeleemme on kevyempi. Kannattaa siis aika ajoin kiinnittää katse myös omiin jalkoihin. Käsiä taas käytämme jatkuvasti. Ei siis ihme, että ne ovat aika ajoin kovalla koetuksella. Lämpötilojen vaihtelut sekä jatkuva pesu kuivattaa ja rasittaa ihoa. Kauniit kädet antavat huolitellun vaikutelman, mutta ovat myös osa hyvinvointiamme. Me Sansassa haluamme auttaa sinua voimaan paremmin sormenpäistä varpaisiin, joten älä epäröi kysyä meiltä tarkemmin tarjolla olevista hoidoista.

OPI-kestolakkaus käsihoidon yhteydessä

 • 25 min - 29€

Spa-käsihoito

 • 50 min - 65€

Tämä ihana hemmotteluhoito on käsihoidoistamme kokonaisvaltaisin ja näyttää sekä tuntuu taivaallisen ihanalta! Hoito pitää sisällään käsien kuorinnan, kynsien sekä kynsinauhojen käsittelyn, kynsien lakkauksen sinua ilahduttavalla värillä sekä lisäksi käsiä hellivän naamion ja kosteuttavan loppuvoiteen.

Käsihoito

 • 45 min - 45€

Kaipaatko käsillesi hellää hoitoa? Tämä hoito pitää sisällään kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn, käsien rentouttavan hieronnan sekä ihoa kosteuttavan loppuvoiteen. Tässä hoidossa on kaikki tarpeellinen käsiesi hyvinvoinnin palauttamiseksi. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta, mutta voit aina valita sen erikseen.

Käsihoidon yhteydessä kynsien lakkaus

 • 15 min - 5€

OPI-kestolakkaus

 • 45 min - 49€

Tiesitkö, että yllättävän useasti ihmiset kiinnittävät katseen ensimmäiseksi käsiin? Kestolakkausmenetelmä on ehdoton, kun haluat näyttävät ja huolitellut kynnet jopa viikoiksi eteenpäin. Menetelmässä ei käytetä ollenkaan poraa, joten se on hellävarainen omille kynsillesi. Voit valita herkullisen värisistä geelilakoista juuri sinua ihastuttavan värin ja nauttia kauniista kynsistäsi päivä toisensa jälkeen!

OPI-Kestolakkaus huolto

 • 45 min - 59€

OPI-kestolakkaus koristeilla tai ranskalaisella manikyyrillä

 • 45 min - 59€

Valitse ihanat koristeet kestolakkauksen yhteydessä ja saat astetta näyttävämmät kynnet. Tai vastaavasti voit valita ranskalaisen manikyyrin, joka on ajattoman tyylikäs vaihtoehto.

OPI-kestolakkaus koristeilla tai ranskalaisella manikyyrillä, huolto

 • 62 min - 74€

Kynsien lakkaus peruslakalla (sis. lakan)

 • 20 min - 19€

Oli sitten tulossa juhlat tai haluat piristystä arkeen, kauniisti lakatut kynnet antavat viimeisen silauksen huolitellulle olemukselle. Voit valita värien kirjosta mieleisesi sävyn ja ihastella kauniita kynsiäsi.

Spa-jalkahoito

 • 90 min - 95€

Spa-jalkahoito on jalkahoidoistamme kokonaisvaltaisin täyden palvelun paketti! Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Seuraavana jatketaan kynsien ja kynsinauhojen käsittelyllä sekä kovettumien poistolla. Jalkojasi hemmotellaan lisäksi hieronnalla, ravitsevalla naamiolla sekä kosteuttavalla voiteella. Hoidon viimeistelee varpaankynsien lakkaus sinulle mieleisellä värillä. Kyllä näitä jalkoja tekeekin mieli esitellä koko maailmalle!

Jalkahoito

 • 60 min - 75€

Tässä jalkahoitokokonaisuudessa on kaikki oleellinen, mitä jalkasi kaipaavat voidakseen hyvin. Hoito pitää sisällään jalkojen kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä kovettumien poiston. Jalkasi saavat nauttia hetken tehokkaasta hieronnasta sekä ravitsevasta voiteesta. Hoito ei sisällä lakkausta, mutta voit aina valita sen erikseen.

OPI-kestolakkaus jalkahoidon yhteydessä

 • 20 min - 29€

Kruunaa jalkahoitosi varpaankynsien kestolakkauksella ja jalkasi näyttävät upeilta sandaaleissa jopa viikosta toiseen!

Jalkahoidon yhteydessä varpaankynsien lakkaus

 • 15 min - 5€

Jalkahoidon jälkeen jalat tuntuvat ihanan sileiltä ja pehmeiltä. Lakatut, kauniit kynnet antavat viimeisen silauksen ja ovat todellinen ilo silmälle.

Täydellinen jalkahoito

 • 90 min - 85€

Täydellinen jalkahoito sekä hoitaa, että hemmottelee jalkasi pehmeän terveiksi. Hoito pitää sisällään kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen käsittelyn sekä kovettumien poiston. Hoitoon sisältyy ihanalta tuntuva jalkahieronta sekä lopuksi jalkasi ravitaan kosteuttavalla voiteella. Hoidon kruunaa kynsien lakkaus valitsemallasi värillä. Hoidon kesto on noin 90min.

Kevyet jalat

 • 45 min - 50€

Tämä hoitokokonaisuus on nimensä mukaisesti kevyt jalkahoito, joka pitää jalkasi kunnossa ja on erinomainen vaihtoehto ylläpitämään jalkojesi hyvinvointia. Hoito pitää sisällään jalkojen kylvetyksen, kynsien leikkauksen, kovettumien poiston sekä loppuvoiteen. Nyt matka voi jatkua kevyemmin askelin.

Kovettumien poisto vaativille jaloille

 • 45 min - 60€

Jalkojen hoito on myös omasta terveydestä huolehtimista. Erittäin kuivat ja kovettuneet jalat kaipaavat ammattilaisen apua. Kovettumien hoitaminen kuntoon on tärkeää siitäkin syystä, ettei jalkoihin pääse syntymään haavaumia, joiden kautta bakteerit pääsevät elimistöön. Ammattilaisemme avulla päästään ennaltaehkäisemään ongelmia ja kotihoitokin on helpompi toteuttaa.

Kovettumien poisto

 • 30 min - 45€

Jalkojen hoito on myös omasta terveydestä huolehtimista. Erittäin kuivat ja kovettuneet jalat kaipaavat ammattilaisen apua. Kovettumien hoitaminen kuntoon on tärkeää siitäkin syystä, ettei jalkoihin pääse syntymään haavaumia, joiden kautta bakteerit pääsevät elimistöön. Ammattilaisemme avulla päästään ennaltaehkäisemään ongelmia ja kotihoitokin on helpompi toteuttaa.

Spa- jalkahoito OPI-kestolakkauksella

 • 120 min - 120€

Spa-jalkahoito on jalkahoidoistamme kokonaisvaltaisin täyden palvelun paketti! Hoito alkaa jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Tämän jälkeen jatketaan kynsien ja kynsinauhojen käsittelyllä sekä kovettumien poistolla. Lisäksi jalkojasi hemmotellaan hieronnalla, ravitsevalla naamiolla sekä kosteuttavalla voiteella. Kruunaa täyden palvelun Spa-jalkahoito varpaankynsien kestolakkauksella ja jalkasi näyttävät upeilta sandaaleissa jopa viikosta toiseen!

OPI-kestolakkaus varpaankynsiin

 • 45 min - 52€

Kestolakkausmenetelmä on ehdoton, kun haluat näyttävät ja huolitellut kynnet jopa viikoiksi eteenpäin. Voit valita herkullisen värisistä geelilakoista juuri sinua miellyttävän värin ja ihastuttaa kauniilla kynsilläsi kanssakulkijoita.

Varpaankynsien OPI- kestolakkaus, huolto

 • 45 min - 62€

Jalkojen kylvetys ja varpaankynsien leikkaus

 • 20 min - 32€

Tämä hoito pitää sisällään ihanan tuntuisen jalkakylvyn sekä varpaankynsien siistimisen.

Kestolakkauksien poisto

 • 20 min - 25€

Varpaankynsien leikkaus

 • 15 min - 25€