Hieronnat

Kehomme on temppelimme. Tämän tiesivät jo viisaat tietäjätkin.
Itämainen hyvinvointifilosofia näkee ihmisen kokonaisuutena, jossa kehon lisäksi hoidetaan myös mieltä. Kun kehomme on auki ja mieli rentoutuneen seesteinen, olemuksemme hehkuu hyvää oloa ja kauneutta.

Me Sansa Spa:ssa haluamme auttaa sinua tuntemaan itsesi kokonaisvaltaisen hyvinvoivaksi. Kauneudenhoitopalveluiden lisäksi tarjoammekin Naminan suuren suosion saavuttaneita itämaisia hierontoja ja hyvinvointipalveluita. Valittavanasi on lukuisia hoitoja, haluat sitten apua kipeytyneisiin lihaksiin tai antautua täysin taianomaisten käsien hemmoteltavaksi. Ja voit hetken kuvitella itsesi Aasian auringon alle!

Sansa Gua Sha Body

 • 55 min - 99€
 • 85 min - 119€

Gua Sha on perinteinen kiinalainen hoito, joka vilkastuttaa käsiteltävän alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sansan Gua Sha Bodyssä hierojamme keskittyy hoitamaan lempeän jämäkällä otteellaan vartalon alueita, joissa ilmenee epätasaisuutta. Hieronta tehdään perinteisellä Gua Sha lastalla ja eritysesti hoitoon tarkoitetulla selluliittivoiteella. Voiteen vaikutus varmistetaan oikealla hierontatekniikalla ja voit tuntea lämpimän kihelmöivän tunteen käsittelyillä alueilla. Hoidossa vuorottelevat Gua Sha-lastalla tehtävä käsittely ja tasainen hieronta, jolloin kokonaisuus on sekä tehokas että rentouttava. Tuloksena saat nauttia kiinteämmästä ja tasaisemmasta ihosta sekä lämpöä hehkuvasta tunteesta kehossasi.

Aasialainen jalkahieronta

 • 25 min - 55€
 • 55 min - 75€
 • 85 min - 95€

Uppoudu ylelliseen, erityisesti jalkahierontaa varten suunniteltuun tuoliimme ja nauti kokonaisvaltaisesti rentouttavasta hoidosta, jossa jalkaterän heijastealueita painelemalla haetaan tasapainoa kehoosi. Kokonaisvaltaisen nautinnon täydentää niska- ja hartia-alueen hieronta, jolla lievitetään mahdollisen stressin tai kroonisen kivun aiheuttamaa lihasjännitystä. Aasialaiseen tapaan tämä hoito tapahtuu hoitotuolissa, joka sijaitsee avoimessa tilassa, jolloin olet osana aitoa aasialaista tunnelmaamme.

Kasvojen & pään hieronta

 • 25 min - 65€
 • 55 min - 85€

Perinteiseen thaihierontaan pohjautuva itämainen pää- ja kasvohieronta on sekä rauhoittava että energisoiva. Pään, kasvojen, niskan ja hartioiden alueen akupisteiden käsittely lievittää jännitystä ja stressiä ja kiihdyttää verenkiertoa. Hoidon jälkeen olosi on rauhallinen ja rentoutunut.

Selkä -ja hartiahieronta

 • 25 min - 65€
 • 55 min - 85€
 • 85 min - 105€

Selkä- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Tämä hoito on täydellinen vastalääke nykyajan istumatyöhön, jossa meistä monen selkä, hartia ja niska joutuvat koville staattisessa asennossa tietokoneen ääressä. Hoidossa yhdistyvät länsimaisen (ruotsalaisen) ja thaihieronnan parhaat puolet; akupisteiden painelu ja venyttelytekniikat erottavat Naminan hoidon tavanomaisesta selkähartiahieronnasta. Käytettävät venyttelytekniikat ovat erittäin lempeitä. Hieronnassa käytetään ihoa hellivää öljy-yrttivoidesekoitusta.

Aromahieronta (aromaterapia)

 • 55 min - 85€
 • 85 min - 105€

Aromahieronta on rauhoittava ja rentouttava öljyhieronta. Hieronnassa vuorottelevat akupainantatekniikka ja rauhalliset, pitkät hierontaotteet, jotka varmistavat, että eteeriset öljyt imeytyvät ihoosi mahdollisimman hyvin. Kokonaisvaltaisesta hemmotteluhoidosta kiittää niin mielesi kuin kehosikin.

Thaihieronta

 • 55 min - 85€
 • 85 min - 105€

Perinteinen thaihieronta on tavallisesti öljyhierontaa voimakkaampi, mutta se voidaan myös tehdä hellemmin, jolloin vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Mitä voimakkaampaa painelutekniikkaa käytetään, sitä energisoivampi ja virkistävämpi hieronta on. Syvähieronnan lisäksi hoitoon kuuluu myös erilaisia venytyksiä, jotka lihasten ohella rentouttavat myös niveliä. Hoito tehdään perinteisellä, thaipedillä, jolla tunnet olosi turvalliseksi ja sinun on helppo rentoutua. Hieronnassa ei käytetä öljyä, ja hoidon ajaksi saat meiltä lainaksi väljät, mukavat vaatteet.

Yrttinyyttihieronta

 • 85 min - 145€

Tässä hoidossa perinteistä thaihierontaa tehostetaan painelemalla ihoa höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä (Look Pra Kop). Luonnonpuuvillaiseen yrttikääreeseen käytetään kaffirlimettiä, inkiväärikasveihin kuuluvaa praita sekä kamferia. Nämä aromaattiset yrtit hellivät aistejasi, virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin ja nostavat energiatasoasi.

Kuumakivihieronta jaloille

 • 60 min - 89€
 • 90 min - 119€

Tämä erikoishoito alkaa jalkojen kuumakivikylvyllä, jonka aikana hoitaja rentouttaa hartioitasi ja niskaasi. Seuraavaksi jalkojasi hellitään ihanan pehmeällä jalkojenkuorinnalla. Hemmottelusi jatkuu jalkahieronnalla, jossa lämpimiä kuumakiviä käyttäen löydetään jalkojen kipukohdat ja rentoutetaan lihakset. Uudestisyntyneet jalkasi kiedotaan lämpimiin kuumakivikääreisiin rentoutumaan, samalla hoitaja siirtyy hieromaan käsiäsi. Tässä keskitytään poistamaan jännitystiloja käyden läpi koko kätesi sormista olkapäihin. Hoito viimeistellään niskan, hartioiden ja pään hieronnalla. Hoidon aikana voit nauttia raikasta minttuteetä pienen purtavan kera. Tämä hoito tapahtuu hoitotuolissa, joka sijaitsee avoimessa tilassa, jolloin olet osana aitoa orientaalista tunnelmaamme.

Kuumakivihieronta

 • 55 min - 109€
 • 85 min - 139€

Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä kiviä, joilla on todella rentouttava vaikutus. Ne myös nopeuttavat kireiden lihasten lämpenemistä, jolloin hieronta vaikuttaa tehokkaammin. Samettisen sileät, lämpimät kivet tuntuvat iholla ihanilta ja tämä hoito onkin silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

Urheiluhieronta

 • 55 min - 89€
 • 85 min - 119€

Naminan urheiluhieronta on hoidoistamme kovaotteisin, mutta se onkin tarkoitettu niille, joilla on tavallista suurempi tarve palautua arjen haasteista. Urheiluhierontamme rentouttaa jännittyneitä lihaksiasi ja se vähentää tutkitusti stressiä. Urheiluhieronnassamme yhdistyy länsimainen lihashuolto sekä perinteinen aasialainen kokonaisvaltainen kehon ja mielen rentoutus. Tässä kokovartalohieronnassa käytämme Naminan laadukkaita hierontaöljyjä.

Itämainen päähieronta

 • 25 min - 55€
 • 55 min - 75€

Perinteiseen thaihierontaan perustuvassa päähieronnassa käytetään lempeää tekniikkaa, joka sekä rauhoittaa että energisoi. Pään, niskan ja hartioiden jännitystä lievitetään akupisteitä painamalla. Tämä hemmotteleva hoito auttaa sinua rentoutumaan ja hoidon jälkeen olosi on levollinen ja seesteinen.

Raskausajan hieronta

 • 55 min - 95€
 • 85 min - 125€

Raskaus ja pienen lapsen nostaminen ja kantaminen synnyttävät muutoksia kehossasi ja saattavat aiheuttaa erilaisia särkyjä ja jännityksiä. Mama massage yhdistää länsimaisen ja itämaisen hieronnan tekniikoita, jotka auttavat lievittämään erilaisia jännitystiloja. Ota tuokio aikaa itsellesi, anna kehosi ja mielesi rentoutua – tervetuloa viettämään ansaittu hemmotteluhetki Naminaan!

Bambuhieronta

 • 55 min - 95€
 • 85 min - 125€

Oletko rentoutumisen tarpeessa? Tuntuvatko lihaksesi kireiltä? Perinteisillä bambukepeillä tehtävä hieronta saattaa olla juuri se, mitä kehosi ja mielesi kaipaavat. Tässä hoitomuodossa käytetään erikokoisia bambukeppejä ja erilaista painetta sen mukaan, mitä kohtaa kehossa käsitellään. Tehokas ja turvallinen hoitomuoto lievittää stressiä ja lihasjännityksiä ja aktivoi verenkiertoa. Bambuhieronta sopii erinomaisesti aktiivisille ihmisille ja urheilijoille, joiden lihakset kaipaavat rentoutusta.